Kalveschnitzel med rød grapesalsa og edamame bønner

Energiinformation

  • Energi 2263 kJ
  • Energi 539 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrat 51 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Bank kødet ud i mellem 2 stk. plastfolie/frysepose, til ca. 1 cm i tykkelsen og krydr dem godt med salt og peber. Vend dem i fint hakket timian og mel, derefter i sammenpisket æg og så i rasp. 

  • 2

    Pil kødet ud af grapefrugten i mundrette stykker, snit forårsløg fint og bland det sammen med kapers, edamame bønner og olivenolie. Smag til med salt og peber. 

  • 3

    Steg schnitzlerne på en varm pande i 2 spsk. smør i ca. 4 minutter på hver side over middel varme, indtil de er gyldne og sprøde. 

  • 4

    Anretning

    Anret schnitzel med grape-salsa og servér med grøn salat.

  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med rød grapesalsa og edamame bønner

Tip

Kan fin laves med kylling, kalkun og svin.

Opskriften er udviklet af