Kalveschnitzel med rodfrugter i folie

Sådan gør du

  • 1 Rødbeder og knoldselleri skrælles og skæres i tern på ca. 1 x 1 cm. Løget skrælles, halveres og skæres i tynde strimler.
  • 2 Grøntsagerne blandes og lægges på den ene halvdel af hvert stykke folie.
  • 3 Grøntsagerne drysses med spidskommen, salt og peber.
  • 4 En kvist rosmarin lægges evt. på toppen af grøntsagerne.
  • 5 Den anden halvdel af foliet foldes over grøntsagerne og 2 af kanterne foldes, så de lukker tæt. Æblemost hældes ved grøntsagerne i den åbne side.
  • 6 Den sidste kant foldes. Grøntsagerne bages i ovnen ved 200° i ca. 45 min. Olie og smør gyldnes på en stor pande.
  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med rodfrugter i folie

Opskriften er udviklet af