Kalveschnitzel med hjertesalat og ærter

Sådan gør du

  • 1 Hvedemel krydres med salt og peber.
  • 2 Kalveschnitzlerne vendes i melblandingen.
  • 3 Olie og 15 g smør gyldnes på en stor pande og schnitzlerne steges i 2 - 3 min. på hver side.
  • 4 Løget hakkes fint og klares i resten af smørret i en sauterpande eller en bredbundet gryde.
  • 5 Ærterne tilsættes sammen med 1/2 dl vand.
  • 6 Den yderste del af rodskiven skæres af salaten, således at salaten stadig holdes sammen.
  • 7 Salaten skæres igennem på langs.
  • 8

    Servering:

    Salaten lægges ovenpå ærterne i sauterpanden, krydres med salt og peber og dampes under låg i 3 - 4 min. Kalveschnitzlerne serveres med dampet salat ærter og ovnstegte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med hjertesalat og ærter

Opskriften er udviklet af