Kalvepaté med kylling og valnødder

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 19 g.
  • Kulhydrater 2 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 498 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 190 grader. Skær løget i ultrafine tern. 
  • 2 Skær kyllingeinderfileterne i store tern og bacon i små tern. 
  • 3 Kør – gerne i røremaskine eller med håndmikser – det hakkede kød med løg, kylling, bacon, æg, havregryn, krydderi, valnødder, salt og peber. 
  • 4 Fyld farsen i en form og beklæd oversiden med den lufttørrede skinke. Stil patéen i ovnen i en time. Lad den afkøle og skær skiver.
  • {{recipeDoneText}} Kalvepaté med kylling og valnødder

Tip

Spis en stor grøn salat, lunt rustikt brød og cornichons til patéen.

Opskriften er udviklet af