Kalvelever med spidskål og fennikel

Fenniklens lakridstoner og spidskålens sødme er godt selskab for den intenst smagende kalvelever.

Sådan gør du

  • 1 Sæt risene over.
  • 2 Sæt en gryde vand over med lidt salt og hvidløgsfed skåret i halve. Skær fennikel i mindre stykker. Lad simre i gryden 3-4 minutter og tag op. 
  • 3 Skær spidskål i fire dele og kom i gryden. Lad simre 2-3 minutter og tag op.
  • 4 Rør hørfrøolie, sennep og appelsinsaft sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  • 5 Dup kalveleveren tør og brun den 1-2 minutter på begge sider i varm olie.
  • 6 Servér straks med ris, dampede grøntsager og dressing.
  • {{recipeDoneText}} Kalvelever med spidskål og fennikel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier