Kalvekoteletter med marineret fennikel og svamperisotto

Sådan gør du

  • 1 Fenniklerne skæres i 1 cm tykke skiver på langs. Skiverne dampes møre i saltet vand, evt. tilsat hvidvin, i en bredbundet gryde, ca. 5 min.
  • 2 Skiverne tages op med en hulske og lægges i et fad.
  • 3 Dressingen piskes sammen af citronsaft og 1 spsk olie og smages til med salt og peber.
  • 4 Dressingen hældes over fenniklerne, og de drysses med hakket krydderurt.
  • 5

    Lad fenniklerne trække med dressingen 1 times tid. De udblødte svampe trykkes tørre og skæres i mindre stykker.

  • 6 Svampene ristes i smør på en pande i ca. 5 min. og krydres med salt, peber og citronsaft.
  • 7 Løg svitses til det er klart i en tykbundet gryde.
  • 8 Risottorisene tilsættes, og der røres i gryden til risene er klare i kanten. Hvidvinen tilsættes, og der røres i gryden til vinen er opsuget. Den kogende bouillon tilsættes ad 4 - 5 omgange – lad risene opsuge al væde under omrøring mellem hver tilsætning.
  • 9 Risene er færdige efter ca. 20 min., når de stadig har lidt bid og en cremet konsistens.
  • 10

    Risottoen smages til med salt og peber, og parmesan og de ristede svampe røres i. Koteletterne rosasteges på panden i 4 - 6 min. på hver side eller grilles.

  • {{recipeDoneText}} Kalvekoteletter med marineret fennikel og svamperisotto

Opskriften er udviklet af