Kalvekødssalat med bønner, chili og hvidløg

Energiinformation

  • Energi 350 Kj
  • Fedt 28 %
  • Kulhydrat 45 %
  • Protein 27 %

Sådan gør du

  • 1 Steg kalvekødsstrimlerne i en wok eller på en varm pande med olivenolie i nogle min., tilsæt chili, hvidløg og ingefær, og steg fortsat i 1 min., til kødet er gennemstegt.
  • 2 Nip bønnerne, og kog dem i vand med salt i 4-5 min., til de er let møre med bid. Kom bønnerne i et dørslag, og hæld kold vand over dem. 
  • 3 Snit gulerødder i tynde strimler og skær forårsløg i skiver på skrå. Skyl salaterne, og snit romainesalaten i grove stykker. 
  • 4 Vend gulerødder, forårsløg, rucola, romaine-salat, persille, citronsaft, olivenolie, salt, peber, kogte grønne bønner og stegt kalvekød sammen i en salatskål.
  • 5 Servér salaten til frokost eller som middagssalat med groft brød, sorte oliven og evt. en god pesto til at smøre på brødet.
  • {{recipeDoneText}} Kalvekødssalat med bønner, chili og hvidløg

Tip

Prøv også at lave salaten med kogte hvide bønner, de er super velsmagende, sunde og mættende.

Opskriften er udviklet af