Kalvekødsboller og pasta med courgette

Tip: Hvis du ikke har marsala hjemme kan du bruge hvidvin og en anelse sukker til at smage saucen af med.

Sådan gør du

  • 1 Rør farsen sammen - kød, hakket løg og æg - og form til frikadeller.  
  • 2 Brun frikadellerne godt på en pande i olie.  
  • 3 Hæld tør sherry eller vermouth og ca. 1 dl vand på panden og lad simre ca. 5 min.  
  • 4 Pastaen koges og courgetterne skæres i tynde bånd med en tynd- eller kartoffelskræller.  
  • 5 Når der mangler 1 minut af kogetiden koges courgetterne med pastaen.  
  • 6 Server pasta og courgetter med kalvekødboller og siet sky. Drys lidt friskrevet parmesan på pastaen.
  • {{recipeDoneText}} Kalvekødsboller og pasta med courgette

Opskriften er udviklet af