Kalvehakkebøffer med grøn biksemad

Server hakkebøffer og sky til den grønne biksemad.Tip: Hvis du ikke har Marsala kan du lade bøfferne simre i et par spsk Vermouth, 1 spsk sojasauce og ½ dl vand. Det giver også en god sky.

Sådan gør du

  • 1 Form kødet til 4 hakkebøffer.  
  • 2 Drys med salt og peber og brun på begge sider på panden i smør og olie.  
  • 3 Kog kartoflerne møre.  
  • 4 Pil evt. og skær lige over. Svits kartofler i olie indtil de får farve.  
  • 5 Skær asparges i mindre stykker og svits med.  
  • 6 Drys ærter over og lad dem blive gennemvarme.  
  • 7 Hæld tør sherry eller vermouth på panden hakkebøfferne har været stegt på og skru ned for varmen. Lad simre 5-7 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Kalvehakkebøffer med grøn biksemad

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier