Kalvegullasch med grønt drys

Sådan gør du

  • 1 Skær kalvekødet i grove tern og bacon i små strimler.
  • 2 Steg kødet i olie over høj varme på en pande.
  • 3 Steg bacon i bunden af en gryde til fedtet er smeltet fra det.
  • 4 Steg kommen med et øjeblik.
  • 5 Kom kød og vand i gryden og lad det koge mindst 35 minutter under låg.
  • 6 Skum evt. overfladen med en hulske og fjern urenhederne fra gryden
  • 7 Tilsæt begge slags paprika. Hak hvidløgene groft.
  • 8 Skær gulerødder i skrå skiver.
  • 9 Fjern kerner og stilk fra peberfrugterne.
  • 10 Fjern kernerne fra tomaterne, kom tomatens indmad i en sigte, bevar saften og kasser kernerne.
  • 11 Skær selleri i skrå skiver.
  • 12 Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom alle ingredienserne i suppen inkl. tomat kød og saften.
  • 13 Lad det koge i ca. 10 minutter og smag til med salt og peber.
  • 14 Drys med persille og spis godt med groft brød til.
  • {{recipeDoneText}} Kalvegullasch med grønt drys

Opskriften er udviklet af