Kalvegryde med chili, kartofler, ærter og asparges

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 537 kcal
  • Fedtenergi 37 %

Sådan gør du

  • 1

    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Steg kødet i 1 spsk. olivenolie i et par minutter, krydr med salt, peber og chili. Hæld vand ved, så kødet kun lige er dækket, lad det koge i 15 minutter, afhængig af kødets mørhed. 

  • 3

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til. Og skær asparges i mindre stykker. Skær kartoflerne i halve. 

  • 4

    Hæld fløden ved kødet og lad den koge op om kødet i et par minutter. 

  • 5

    Put asparges, ærter og kartofler ved og lad det varme godt igennem, i et par minutter, smag til med salt og peber, og anret det.

  • {{recipeDoneText}} Kalvegryde med chili, kartofler, ærter og asparges

Opskriften er udviklet af