Kalvecuvette med grillet sommergrønt, gedeost og urter

Energiinformation

  • Energi 2000 KJ
  • Energi 476 Kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrat 21 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med salt og peber, brun det godt af på en pande i 1 spsk olie. Intervalsteg kødet i en forvarmet ovn på 185° i ca. 15 minutter. Tag stegen ud af ovnen i 15 minutter, steg den igen i 15 minutter, tag stegen ud og lad den hvile i 10 minutter inden den skæres i skiver. 
  • 2 Skær squash i skiver på skrå, skær auberginen i aflange skiver, halvér hvidløg, klip tomaterne i små buketter, vend det hele med olivenolie, krydr med salt og peber og grill det på en varm grill/grillpande. 
  • 3 Grill brødet, skær det i små tern og hak krydderurter groft. 
  • 4

    Anretning

    Anret skiver af kød på et fad drysset med brød, ost og urter, serveres med grillet grønt.
  • {{recipeDoneText}} Kalvecuvette med grillet sommergrønt, gedeost og urter

Tip

Grillet sommergrønt kan bruges som tilbehør til alverdens grillretter.

Opskriften er udviklet af