Kalvecarpaccio a la Paul Cunningham

Carpaccio er ikke lige det man forbinder med den nemmeste madlavning. Men det er faktisk ret simpelt og kan krydres på mange måder alt efter temperament.

Sådan gør du

  • 1

    Læg kødet mellem to stykker plastik/film og bank med bunden af en gryde, indtil kødet er papirtyndt. Anret den tynde kalveskive på en stor tallerken. Anret med et par østers, (smager også skønt uden) lidt revet citronskal, hakket persille, citronsaft, olivenolie, fintsnittet chili, frisk koriander, knust sort peber, salt, og tynde skiver hvidløg.
    Paul Cunningham bruger et trøffeljern til hvidløget, så hvis du er den stolte ejer af sådan et, har du her en anvendelsesmulighed mere. Det er jo ikke hver dag, man høvler trøffel over sin pasta! 

    Kilde: Irma krydderiet 1, 2003

  • {{recipeDoneText}} Kalvecarpaccio a la Paul Cunningham

Opskriften er udviklet af