Kalve rib-eye med fritter, bagt tomat og spidskålssalat

Energiinformation

  • Energi pr. person 3940 KJ
  • Energi pr. person 938 Kcal
  • Protein 30 %
  • Kulhydrat 20 %
  • Fedt 50 %

Sådan gør du

  • 1

    Skræl og skær knoldsellerien og bagekartoflerne ud i staver og kom dem i et ovnfast fad. Hæld lidt olie ud over og krydre med salt og peber. Kom fadet i ovnen ved 180 °C i ca. 45 min.

  • 2

    Efter 25 min. lægges de 8 tomater ned sammen med kartoflerne og bages herefter i 20 min.

  • 3

    Skær spidskålen i strimler og lav en dressing af mayonnaise, creme fraiche, hvidløg og citronsaft. Hak persillen, og bland spidskål og persille sammen med dressingen. Smag til med salt og peber. 

  • 4

    Steg bøfferne møre i smør på en varm pande i ca. 4-5 min. på hver side og krydre med salt og peber. 

  • 5

    Servere bøfferne med fritter, tomater og spidskålssalaten.

  • {{recipeDoneText}} Kalve rib-eye med fritter, bagt tomat og spidskålssalat

Opskriften er udviklet af