Kalv i rosmarin, hvidløg og cremet kål

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 544 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Skær løg i tern. Steg disse bløde og blanke i olivenolie. Kom kødet, rosmarin og presset hvidløg ved. Vend godt. Spæd med væske, så kødet kun lige er dækket. Lad det simre, til det er mørt, mellem 30 minutter og 45 minutter, afhængig af udskæring. 
  • 3 Del spidskålen i 4 og skær den groft. Og kom den ned til kødet. Vend godt og varm godt igennem. Hæld fløden ved og lad den creme retten i et par minutter. Smag til med salt og peber. Skyl, tør og nip persille. 
  • 4

    Anretning

    Anret den cremede kalv i kål med persille og kartoflerne ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Kalv i rosmarin, hvidløg og cremet kål

Tip

Retten kan også laves med kyllinge- eller kalkunkød, udskåret i tern. Den skal så kun simre i 20 minutter, igen afhængig af kødets størrelse.

Opskriften er udviklet af