Kalkunpie med spinat

Sådan gør du

  • 1 Hak mel og smør sammen.
  • 2 Tilsæt æg og salt og saml dejen med mælk.
  • 3 Læg dejen i køleskabet.
  • 4 Hak løget fint og svits det i olien sammen med kødet.
  • 5 Tilsæt krydderier, fløde og bouillon og lad det simre i 5 minutter.
  • 6 Jævn med majsstivelse hvis den er meget våd.
  • 7 Del dejen i to og rul dem ud til to runde plader, der passer til et tærtefad på 24-26 cm.
  • 8 Læg den ene i fadet og hæld kødfyldet i.
  • 9 Fordel spinaten over og læg den anden dejplade over som låg.
  • 10 Pensl med æg og bag den ved 225˚ i ca. 35 minutter.
  • 11 Server med salat.
  • {{recipeDoneText}} Kalkunpie med spinat

Opskriften er udviklet af