Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler

Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 491 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skær løget i tern. Skær kødet i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. 

  • 2

    Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 minutter. Kom cremefraiche ved og lad det koge op. 

  • 3

    Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i 40 minutter. 

  • 4

    Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. 

  • 5

    Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen og giv den lidt kulør. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Skyl og slyng spinaten tør. 

  • 7

    Anretning

    Anret kartoflerne, knus dem let, fx med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullash.

  • {{recipeDoneText}} Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler

Opskriften er udviklet af