Kalkun- og parmaroulade med lynstegt spidskål

Tip: Kalkunkødet kan byttes ud med skinke- eller kalveschnitzel.Og parmaskinken med krydret pølse i tynde skiver.

Sådan gør du

  • 1 Bank kødet lidt fladere med hånden og drys det med lidt salt og peber.  
  • 2 Læg skinken på kødet og rul sammen som en roulade. Brug evt. en tandstik eller kødsnor til at holde rouladen sammen.  
  • 3 Brun kødet i olie på en lille pande. Skru ned for varmen og gennemsteg kødet på alle sider i samlet ca. 8 minutter.  
  • 4 Snit spidskålet i strimler. Svits kålen på en pande og vend den med pesto.  
  • 5 Server kalkunrouladen skåret i skiver til spidskål vendt med pesto. Drys lidt basilikum over og server evt. til ris.
  • {{recipeDoneText}} Kalkun- og parmaroulade med lynstegt spidskål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier