Kalkun med mandler

Sådan gør du

  • 1 Skær kalkunkødet ud i strimler.
  • 2 Rør marinaden sammen og bland den godt med kødet. Lad det marinere i 10 minutter.
  • 3 Gem marinade.
  • 4 Skær mandlerne ud i splinter og rist dem i en tør wok indtil de er lysebrune.
  • 5 Skræl gulerødder.
  • 6 Skær gulerødder og bambusskud i stave og bladselleri i tynde skiver.
  • 7 Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 8 Lynsteg kødet til det er brunt. Tilsæt hvidløg og gulerod og lynsteg i 2 minutter.
  • 9 Tilsæt bambusskud, bladselleri, bouillon og resten af marinaden.
  • 10 Steg det 1 minut. Smag til med ekstra soyasauce.
  • 11 Drys mandlerne over.
  • 12 Tilbehør: Citronris.
  • {{recipeDoneText}} Kalkun med mandler

Opskriften er udviklet af