Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 575 kcal
  • Fedtenergi 12 %

Sådan gør du

  • 1 Skær løg, bladselleri og gulerødder i små tern. Steg det blødt og blankt i 1 spsk. olivenolie. 
  • 2 Skær kødet i mundretter stykker og vend dem i sofritto, som den basis, som løg, bladselleri og gulerødder, hedder i Italien. Når kødet har fået et par minutter, tilsættes de hakkede tomater og endnu en spsk. olivenolie. Lad retten simre, til kødet er godt mørt, og retten har fået god smag, ca. 40 minutter, afhængig af kødets udskæring. 
  • 3 Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand. 4 liter vand med 4 tsk. salt til 400 g pasta. Kog kun lige nøjagtigt pastaen al dente, det vil sige med bid. Rør i pastaen undervejs, og tag en prøve, bid i pastaen, skær i den, den må ikke have melspor i bide-skære-fladen. Smag til med salt og peber. 
  • 4

    Anretning

    Anret pastaen med kødet og stil en skål med basilikum topskud ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Kalkun i tomat med pasta

Tip

Denne ret kalder, for nogle, på et ordentligt høvl parmesanost.

Opskriften er udviklet af