Kagepynt - hjertepynt til valentinskage

Copenhagen Cakes
Det er super nemt at give sin cheesecake et ekstra touch af kærlighed. Denne hjertetopping er så fin, og det eneste du skal bruge for at lave mønstret er en tandstik.

Sådan gør du

  • 1 Sigt kernerne fra hindbærmarmeladen ved at presse den gennem en fintmasket sigte. Bland den sigtede hindbærpuré med et par teskeer creme fraiche, så konsistensen bliver tynd og glat.
  • 2 Pisk den resterende creme fraiche sammen med flormelis i en skål og hæld det over cheesecaken (dog først når cheesecaken har stået i køleskabet og har sat sig).
  • 3 Fordel creme fraiche-blandingen jævnt over hele kagens top. Brug en lille ske til at placere små prikker af hindbærpuréen rundt omkring ovenpå creme fraiche-laget. 
  • 4 Med en tandstik trækkes der en lige linje gennem hver hindbærprik for at forme et hjerte.
  • 5 Stil kagen tilbage i køleskabet og lad den stå i yderligere to timer inden den serveres.
  • {{recipeDoneText}} Kagepynt - hjertepynt til valentinskage

Opskriften er udviklet af