Kaffesorbet med Kahlua

Den bliver ekstra lækker, når vi hælder lidt Kahlua over og drysser en anelse knuste kaffebønner på toppen.

Sådan gør du

  • 1 Kog vand og sukker sammen i en lille gryde i 2 min.
  • 2 Hæld sukkerlagen i en skål.
  • 3 Hæld Instant kaffe i sukkerlagen, og lad blandingen blive helt kold.
  • 4 Rør æggehviden i den kolde kaffeblanding.
  • 5 Frys sorbeten i en ismaskine eller i fryseren.
  • 6 I fryseren skal sorbeten piskes igennem en gang i timen, til den er frosset og har en jævn og fin konsistens.
  • 7 Det tager 3-4 timer.
  • 8 Server sorbeten med Kahlua og lidt knuste kaffebønner.
  • 9 Kilde: Krydderiet 2, 2005
  • {{recipeDoneText}} Kaffesorbet med Kahlua

Opskriften er udviklet af