En luftig og let mousse som afrunding på et godt måltid er ikke det værste. Tilsæt kaffe i flødeblandingen og top den færdige mousse med chokoladeovertrukne mandler.

Sådan gør du

  • 1 Udblød husblas efter anvisning på emballagen.
  • 2 Kom sukker, vand og kaffe i en gryde.
  • 3 Kog op, og tag fra varmen.
  • 4 Tag husblas op af vandet, og kom det i gryden, imens du rører rundt med piskeris.
  • 5 Lad blandingen køle godt af, den må ikke blive helt kold og stivnet.
  • 6 Pisk æggehvider til skum. Pisk fløden til skum, og vend sammen.
  • 7 Rør kaffen godt igennem, og rør den med flødeblandingen.
  • 8 Kom i en stor skål eller i portionsstore skåle, sæt på køl i 2-3 timer.
  • 9 Server toppet med chokoladeovertrukne mandler.
  • {{recipeDoneText}} Kaffemousse

Opskriften er udviklet af