Kaffe latte/cappuccino - iskaffe

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers 101 kcal
  • Fedtenergi 10 %

Sådan gør du

  • 1

    Kaffe latte/cappucino

    Lav kaffen. Mælken lunes og piskes til skum. Hæld mælken i glasset over kaffen; 

  • 2

    Til en cappuccino: toppes mælkekaffen med skum. 

  • 3

    Til iskaffe: Den stærke kaffe til iskaffen skal være afkølet og have stået på køl, til den er iskold. Blendes med iskold mælk og 3 isterninger og hældes straks på kolde glas: stil glasset på køl samtidig med kaffen. Serveres med sugerør - og er ret god med vanilje-is!

  • {{recipeDoneText}} Kaffe latte/cappuccino - iskaffe

Tip

Oprindeligt er kaffe latte og cappuccino baseret på espresso. Men har man ikke mulighed for at lave espresso, kan man lave en stærk kaffe, enten som filterkaffe eller pulver kaffe.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter