Kærnemælkssuppe med rosiner og vaniljecreme

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 13 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 309 kcal
  • Fedtenergi 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Pisk fløden med sukker og vaniljekorn. 

  • 2

    Rør majsstivelse ud i halvdelen af kærnemælken, i en gryde, og varm op. Rør hele tiden i kærnemælken. Tilsæt resten af kærnemælken og bring kærnemælkssuppen i kog. Under konstant omrøring. Ikke bulderkoge – simre. Ca. et par minutter. Tilsæt rosiner. 

  • 3

    Anretning

    Anret suppen med rosiner med vaniljecreme på toppen.

  • {{recipeDoneText}} Kærnemælkssuppe med rosiner og vaniljecreme

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter