Kærnemælks panna cotta med hindbærcoulis

Energiinformation

  • Protein 2.6 g.
  • Kulhydrater 15.7 g.
  • Fedt 11.5 g.
  • Energifor./ pers 299 kcal
  • Fedtenergi 58 %

Sådan gør du

  • 1

    Varm fløden op, den må ikke koge. Kom 90 g sukker, vaniljekorn og kærnemælk i, lad det blive varmt, men langt fra koge. Tag gryden af blusset og lad det afkøle. 

  • 2

    Udblød husblas i vand i 5 minutter. Tag husblassen op og læg det i en skål i et vandbad og lad det smelte. Lad det afkøle lidt. Hæld nu – i en tynd stråle – husblassen i den afkølede mælk. Hæld på 6 forme á ca. en deciliter - og stil det i køleskabet i min. 4 timer

  • 3

    Blend hindbær med 1 spsk. citronsaft og 2 spsk. sukker, si kernerne fra og lad det afkøle, og stil det på køl. 

  • 4

    Servering

    Dyp formene i varmt vand, kort tid, lad en kniv glide rundt i kanten og vend nu fromagen ud på en tallerken eller et fad. Pynt med hindbærcoulis’en.

  • {{recipeDoneText}} Kærnemælks panna cotta med hindbærcoulis

Tip

Man kan også bruge en rabarber-jordbær sirup, som alternativ til hindbær coulis. Se relateret opskrift.

Opskriften er udviklet af