Kængurusteaks med ingefærsyltede figner

Sådan gør du

  • 1 Vand, sukker og citronsaft bringes i kog i en gryde – ikke af aluminium.
  • 2 Ingefær skæres i tynde skiver og kommes i gryden.
  • 3 Lagen koges i ca. 15 min. uden låg.
  • 4 Fignerne vaskes, duppes tørre med køkkenrulle og skæres i kvarte.
  • 5 Fignerne kommes i lagen og gives et kort opkog.
  • 6 Gryden tages af varmen, og fignerne afkøles i lagen.
  • 7 Steaksene krydres med salt og peber.
  • 8 De steges i olie og smør ca. 6 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  • 9 Kængurusteaksene serveres med de ingefærsyltede figner som tilbehør.
  • 10 Ovnstegte kartoffelbåde og salat serveres til.
  • {{recipeDoneText}} Kængurusteaks med ingefærsyltede figner

Opskriften er udviklet af