Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander

Sådan gør du

  • 1 Kødet skæres i strimler på størrelse med en lillefinger.
  • 2 2 spsk olie varmes på en pande.
  • 3 Kødet krydres med salt og peber og brunes af flere omgange.
  • 4 Kødet tages op.
  • 5 Tomaterne skoldes og flås.De flåede tomater skæres i ottendedele.
  • 6 Løgene skæres i fine strimler, og hvidløg hakkes fint.Løgene og hvidløg kommes i en gryde og svitses, til løgene er klare.
  • 7 Tomaterne tilsættes og simrer under låg i 3 - 4 min.Kød, bouillon, sojasauce og ingefær tilsættes.Retten bringes i kog og jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 8 Lad retten simre i et par min, og smag den til med salt og peber.
  • 9 Agurken skrælles og skæres i tynde skiver.
  • 10 Agurkeskiverne drysses med 1 tsk salt og trækker i 20 min.
  • 11 De saltede agurkeskiver kommes i et dørslag og skylles godt.Agurkeskiverne duppes tørre med køkkenrulle og vendes i yoghurten med den hakkede koriander.
  • {{recipeDoneText}} Kængurusauté med agurk i yoghurt og koriander

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier