Kålwraps med kikærtekarrysalat

Spar på kalorierne og øg grøntsagsindtaget ved at bytte almindelige wraps med kål. Det er dejligt sprødt og du kan fylde dem med alverdens lækre sager!

Sådan gør du

  • 1 Rør en dressing sammen af sojayoghurt, karry, hvidløg og smag til med salt og peber. 
  • 2 Halver kikærterne og mos den ene halvdel groft og bland de hele og de moste kikærter sammen med dressingen. Hak rosinerne groft og bland dem i dressingen. 
  • 3 Rødløg og gulerødder skæres i små tern, bladselleri skæres i tynde skiver og blandes sammen med resten af salaten. Smag til med salt og peber.
  • 4 Fyld kålwraps'ene med karrysalaten, spis dem med det samme, tag dem med på picnic eller i madpakken.
  • {{recipeDoneText}} Kålwraps med kikærtekarrysalat

Opskriften er udviklet af