Kålsalat og kyllingewok
Fuld af spændende krydderier og en smag af eventyr. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl kålen, og snit den meget fint
  • 3 Hæld honning og olie over kålen
  • 4 Riv limeskal over kålen
  • 5 Pres limesaft over kålen
  • 6 Drys græskarkerner over kålsalaten
  • 7 Smag eventuelt til med en smule salt
  • 8 Skyl risene under rindende koldt vand
  • 9 Kog risene efter anvisningen på pakken
  • 10 Skyl krydderurterne, og hak dem groft
  • 11 Skyl chilien, og hak den fint
  • 12 Sigt vandet fra risene
  • 13 Vend risene med friske krydderurter
  • 14 Drys lidt chili på toppen inden servering
  • 15 Skyl og skræl kartoflerne
  • 16 Skær kartoflerne i tern
  • 17 Pil løg og hvidløg
  • 18 Skær løget i både, og hak hvidløget fint
  • 19 Skræl ingefæren, og hak den meget fint
  • 20 Skyl fenniklen, flæk den, og skær den i fine strimler
  • 21 Hæld olie i en wok eller en dyb stegpande/tykbundet gryde
  • 22 Varm olien godt op
  • 23 Dyp kyllingekødet med køkkenrulle. Læg kylling i wokken, og brun kyllingen i ca. 3-4 min.
  • 24 Tag kyllingen af wokken
  • 25 Tilsæt lidt olie til wokken, og kom grønt i
  • 26 Steg et par min., og vend godt rundt i wokken
  • 27 Tilsæt kyllingen igen og sojaen. Lad det hele simre 2-3 min.
  • 28

    Servering:

    Fordel salat, ris og kyllingewok i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Kålsalat og kyllingewok

Tip

Brug de grøntsager, du har i huset, og som du godt kan lide. I stedet for brune ris kan du også servere perlespelt, perlebyg eller hele hvedekerner. Du kan blande andre friske krydderurter i risen for eksempel oregano, timian eller persille.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier