Kålsalat med svinemørbrad

Lav en grov kålsalat. Smag til med chili, honning og citronsaft, og server ris og lidt svinemørbrad til. Når du køber ris, så vælg fuldkornsris.

Lav en grov kålsalat. Smag til med chili, honning og citronsaft, og server ris og lidt svinemørbrad til. Når du køber ris, så vælg fuldkornsris.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4944/20590/1920/kaalsalat_med_svinemoerbrad.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Kål","Alias":"Kaal"},{"Name":"Svinekød","Alias":"Svinekoed"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Grønt","Alias":"Groent"},{"Name":"Svinekød","Alias":"Svinekoed"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Hovedret","Alias":"Hovedret"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Chili","Alias":"chili"},{"Name":"Gæstemad og fest","Alias":"GaestemadOgFest"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Kål","Alias":"Kaal"},{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7602" data-is-banner-enabled="False">