Kålpølser med nye kartofler og ristet rugbrød

Sådan gør du

  • 1 Rids i overfladen af kålpølserne med en kniv. Steg dem derefter i olie på en pande eller på en grill. 
  • 2 Halvér skiverne af rugbrød så det bliver små trekantede stykker af rugbrød. 
  • 3 Steg også skiverne af rugbrød på panden. 
  • 4 Skær kartofler og forårsløg i skiver og steg skiverne på panden. Husk at kartoflerne skal være forkogte.  
  • 5 Krydr med salt, peber, tabasco og olie. 
  • 6 Når rugbrødsskiverne er sprøde, tages de af panden og smørres med sennep. 
  • 7 Når pølserne er gennemstegte med gylden stegeskorpe tages de af panden. Tag også kartoflerne og forårsløgene af.  
  • 8 Anret pølserne på en tallerken med kartofler, ristet rugbrød, forårsløg og friske skiver af tomat. 
  • {{recipeDoneText}} Kålpølser med nye kartofler og ristet rugbrød

Opskriften er udviklet af