Kålpølser med løgkompot og kartofler

Energiinformation

  • Energi 3181 kJ
  • Energi 757 kcal
  • Protein 30 g
  • Fedt 37 g
  • Kulhydrat 73 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Rens løg, halvér og snit dem groft. Kom dem i en gryde sammen med resten af ingredienserne til løgkompot. Lad det simre indtil løgene er karamelliserede og væden næsten er kogt ind, smag til med salt og peber. 

  • 2

    Skrub kartofler og kog dem i letsaltet vand med et helt flækket hvidløg i ca. 25 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme. 

  • 3

    Rør fromage frais sammen med grov sennep og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Prik pølserne med en kødnål og grill dem på en varm grill indtil de er sprøde og gyldne. 

  • 5

    Anretning

    Anret de grillede pølser med løgkompot, nye kartofler og sennepsskyr.

  • {{recipeDoneText}} Kålpølser med løgkompot og kartofler

Tip

Lav en stor portion af løgkompot, den kan bruges til alverden gode retter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier