Sådan gør du

  • 1 Skær stokken af hvidkålen. Fjern de groveste blade.
  • 2 Tag forsigtigt 12 hvidkålsblade af og kog dem 3 minutter i vand.
  • 3 Afdryp dem. Skyl og istandgør grønsagerne.
  • 4 Snit 250 g af kålen fint. Hak løg og peberfrugt.
  • 5 Svits løg og peberfrugt 3 minutter i en gryde med olie.
  • 6 Tilsæt resten af ingredienserne og småkog retten 5 minutter.
  • 7 Fordel fyldet på midten af hvert kålblad.
  • 8 Bøj siderne ind om fyldet og rul sammen.
  • 9 Læg dolmerne med sammenføjningen nedad i et smurt ovnfast fad.
  • 10 Hæld 2 dl vand ved og stil fadet midt i ovnen i 15 minutter ved 225°.
  • 11 Server med tomatsauce og kogte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Kåldolmere

Opskriften er udviklet af