Sådan gør du

  • 1 Skær rødkålen i strimler og kog den i gryden med rødvin, sukker, balsamico, revet appelsinskal og -saft, salt og peber.
  • 2 Bring det i kog, og kog nogle minutter.
  • 3 Læg låg på, og kog ved svag varme, til kålen er knap mør og stadig har bid.
  • 4 Kogetid ca. 45 minutter.
  • 5 Steg baconen i ovnen på bagepapir ved 200 grader, til det er lysebrunt og sprødt.
  • 6 Rids fedtet på andebrystet.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Brun andebrystet på en pande ved god varme med skindsiden nedad.
  • 9 Vend brystet og steg det færdigt ved middel varme.
  • 10 Vend evt. brystet nogle gange - samlet stegetid ca. 15 minutter.
  • 11 Drys fedtsiden med lidt kanel, når den tages af panden.
  • 12 Skær brystet i tynde skiver.
  • 13 Smør rugbrødet med honning og rist det på panden i lidt olie.
  • 14 Pas på, de ikke bliver for mørke.
  • {{recipeDoneText}} Julesandwich

Tip

Bacon kan steges på panden. Rugbrødet kan ristes i ovnen. I stedet for kogt rødkål, kan bruges en rødkålssalat af fintstrimlet rødkål.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier