Juleråkost med appelsin og lakrids

Sådan gør du

  • 1 Skær top og bund af appelsinerne og skær derefter resten af skrællen af med en savtakket kniv. Det hele skal med. Skær de enkelte både ud og del dem på midten til små bidstørrelser. Fjern evt. kerner.
  • 2 Skær dadlerne på langs til små strimler og vend dem i appelsinerne.
  • 3 Riv rødbeder og gulerødder groft og vend det i frugten.
  • 4 Hak valnødderne groft og bland dem i.
  • 5 Snit lakridsroden fint og drys det i råkosten efter smag.
  • 6

    Servering

    Server juleråkost med appelsin og lakrids til julefrokosten sammen med f.eks. medister, frikadeller eller til ande- eller oksesteg.
  • {{recipeDoneText}} Juleråkost med appelsin og lakrids

Tip

Det være en fordel først at tilsætte rødbeden lige inden servering. Så når farven fra rødbeden ikke at smitte af på de andre ingredienser, og salaten bliver frisk og farverig at se på.

Opskriften er udviklet af