Julepaté med tørrede abrikoser og græskarkerner

Sådan gør du

  • 1 Hak kalveleveren fint evt. på foodprocessor.
  • 2 Rør svinekød, kalvelever, allehånde, muskat, salt, peber og portvin grundigt sammen.
  • 3 Rør æg og mælk i farsen til den har en lind konsistens.
  • 4 Tilsæt hakkede abrikoser og græskarkerner og hæld farsen i en smurt postejform.
  • 5 Bag pateen ca. 50 min. ved 175°.
  • 6 Skræl pærerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde skiver.
  • 7 Skær bunden af julesalaten og del bladene fra stokken.
  • 8 Pisk citronsaft, flormelis og olivenolie sammen til en vinaigrette og vend pærer og julesalat i.
  • 9 Drys valnødderne over.
  • 10

    Servering:

    Server patéen lun med salat og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Julepaté med tørrede abrikoser og græskarkerner

Opskriften er udviklet af