Julemuffins
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 41 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 241 kcal
  • Fedtenergi 33 %
  • 1

    Beskrivelse

    Pisk æg, sukker og vaniljekorn grundigt. Smørret, der skal være meget blødt, røres i dejen, sammen med kærnemælk, mel, kanel, nellike og bagepulver. 

  • 2

    Skær svesker fint, rist valnødderne og hak dem fint. Vend svesker og valnødder i dejen, som hældes i 10 papirforme, som er placeret i en muffinform. Bag muffins ved 180 grader i ca. 20 minutter. 

  • 3

    Stik en tynd strikkepind i kagen og træk den tilbage, er den ren, er kagerne færdige, er der dej på, skal de have lidt længere tid. Lad muffins afkøle og drys dem med et let lag flormelis (flormelis i en sigte, som man banker let med den ene hånd mod den anden) ved servering.

  • Så er det spisetid! Julemuffins

Opskriften er udviklet af