Julecupcakes
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 53 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 260 kcal
  • Fedtenergi 20 %
  • 1

    Beskrivelse

    Smelt chokoladen i vandbad. 

  • 2

    Pisk æggene med sukker og vanilje. 

  • 3

    Kom olie, salt, marmelade, bagepulver, skyr og mel i og bland det godt med den smeltede chokolade. 

  • 4

    Hæld dejen i papirforme, der er anbragt i en muffinform med plads til 12. Bag muffins ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. De skal være gyldne og bagte, og det får man bekræftet, ved at stikke en kødnål eller tynd strikkepind ned i kagen og trække den tilbage. Hvis den er ren, er kagen bagt, hvis der hænger dej fast på nålen/pinden, er den ikke bagt færdig og skal have et par minutter mere. 

  • 5

    Lad kagerne afkøle. 

  • 6

    Kom flormelis i en skål, dryp kogende vand ned i sukkeret, til det er flydende, ikke for tynd, og sker det, kommer man mere sukker i. Men altså, forsigtig med vandet. 

  • 7

    Anretning

    Dekorér cupcakes med glassur og pynt.

  • Så er det spisetid! Julecupcakes

Tip

Man kan også lave en icing af smøreost 12% naturel, der er rørt med flormelis.

Opskriften er udviklet af