Julecupcakes
Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 20 cupcakes.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Pisk æg og sukker godt sammen.
  • 2 Riv skallen af appelsinen og pres saften ud.
  • 3 Bland bagesødemiddel sammen med de øvrige tørre ingredienser.
  • 4 Tilsæt det til æggemassen, mens du pisker og kom reven appelsinsaft, -skal og fedtstof i.
  • 5 Hak kirsebærrene groft.
  • 6 Vend til sidst kirsebær og mandelsplitter i dejen.
  • 7 Kom dejen i 20 små muffinsforme og bag kagerne i ca. 20 min. ved 200˚ C på nederste ovnrille.
  • 8 Afkøl kagerne på en bagerist.
  • 9 Topping: Rør ingredienserne til topping sammen. Topping skal have så fast en konsistens, at du kan sprøjte det ud med en sprøjtepose med tylle.
  • Så er det spisetid! Julecupcakes

Opskriften er udviklet af