Jordskokkesuppe med persilleolie

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 420 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub eller skræl jordskokkerne. Skær dem i mindre tern og læg dem i en gryde. 
  • 2 Gør porrerne i stand, skær dem i ringe og skyl. Læg porrerne ned til jordskokkerne. Kom 1 spsk. olie og 1 spsk. salt ved, hæld kogende vand over og kog op, lad det simre i 15 minutter. 
  • 3 Bland suppen grundigt, med stavblender, med mælk og fløde og smag til med salt og peber. Bring den til kogepunktet, og suppen er færdig. 
  • 4 Skyl, tør og hak persille ultrafint og blad den med 1 spsk. rapsolie, lidt salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret suppen med dryp af persilleolie – og brødet ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Jordskokkesuppe med persilleolie

Opskriften er udviklet af