Jordbærtrifli med citronskum og kageknas

Måske lidt overraskende bruger vi en hel citron til vores citronskum. Det bliver ikke spor bittert og surt, kun dejligt og pikant. Og eftersom vi skal bruge rub og stub fra citronen, er det vigtigt, at vi vælger en økologisk, usprøjtet af slagsen. Desserten tager ingen tid at tilberede, så lav den lige før, den skal serveres.

Sådan gør du

  • 1 Skær citronen i grove tern, og fjern kerner og stilk. Kom citronen (med skal og det hele) i en blender, og blend fint.
  • 2 Hæld al fløde i, og blend til skum.
  • 3 Kom skummet i en skål, og vend med sukker. Hvis man ikke kan lide den herlige knasende fornemmelse af sukkerkrystaller, kan man søde med honning eller flormelis.
  • 4 Fordel let knuste jordbær, skum og kager (enten med chokolade eller kaffesmag) brækket i mindre stykker i små skåle. Server og nyd.    
  • 5 Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004
  • {{recipeDoneText}} Jordbærtrifli med citronskum og kageknas

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier