Jordbær/rabarberis med grød-crunch

Her er en hurtig og nem måde at lave crunchy topping til desserter. Grød nr. 4 indeholder bl.a. emmerflager, hasselnødder og tørrede æbler. Til en dessert er det dejligt at der er noget knas til at bryde det bløde og give lidt tekstur.

Sådan gør du

  • 1 På en tør pande ristes grøden ved middelvarme. Hold øje med den, så den ikke brænder på. Når du kan dufte at grøden begynder at riste, tilsætter du honningen. 
  • 2 Vend rundt i grøden mens honningen smelter og rist videre. Hæld blandingen over på et stykke bagepapir til afkøling. 
  • 3 Når crunchen er kold kan den brækkes i mindre stykker eller hakkes let med en kniv.
  • 4 Anret en kugle is (husk at tage den ud i god tid) og drys grød-chruncen over.
  • {{recipeDoneText}} Jordbær/rabarberis med grød-crunch

Opskriften er udviklet af