Jordbær og rucolasalat med kammuslinger

Sådan gør du

  • 1 Kammuslingerne duppes tørre.
  • 2 Parmaskinken skæres over i mindre strimler, der passer til antallet af kammuslinger.
  • 3 Hver kammusling rulles ind i et stykke skinke og lukkes med en tandstik.
  • 4 Kammuslingerne ristes i olie på en pande i 2-3 min. indtil skinken har fået farve.
  • 5 Kammuslingerne tages op og balsamicoeddike hældes på den varme pande.
  • 6 Eddiken koges op og vand og smør tilsættes under omrøring.
  • 7 Når smørret er smeltet hældes balsamicoen i en lille skål.
  • 8 Jordbærrene skæres i skiver.
  • 9 Rucolasalat, hovedsalat og jordbær vendes sammen på et fad.
  • 10 Kammuslingerne fordeles på fadet og den indkogte balsamicoeddike dryppes over.
  • 11 Salaten serveres straks.
  • {{recipeDoneText}} Jordbær og rucolasalat med kammuslinger

Opskriften er udviklet af