Jerkmarinerede nakkekoteletter med squashsalat

Jerkmarinerede nakkekoteletter med squashsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2435 kJ
  • Energi 580 kcal
  • Protein 49 g
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrat 37 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Knus krydderierne i en morter, rør sammen med farin og honning, riv hvidløg og ingefær fint og rør det deri sammen med salt. Vend kødet godt deri og lad det marinere i mindst 1 time, helst natten over. Pisk citronsaft sammen med sennep og vand og smag til med salt og peber. Skær squash i tynde strimler på langs på en mandolin eller pålægsmaskine. Pluk mynte, basilikum og mozzarella i grove stykker og vend det sammen med squash og dressing. Grill kødet på en varm grill i ca. 5-6 minutter på hver side. Anret kødet med squash/mozzarella salaten og server med brød. Tip: Kødet kan også bages i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Jerk marianden er super god til kylling.
  • {{recipeDoneText}} Jerkmarinerede nakkekoteletter med squashsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier