Jasminris i spicy kokossauce

Dejlig stærk chiligryde med edamamebønner. Chilien koger vi hel i saucen og tager den op igen, når styrken er passende.

Sådan gør du

  • 1 Kog risen efter anvisning på emballagen.
  • 2 Kom olie i en gryde og svits revet ingefær og revet hvidløg. Kom den hele chili i gryden sammen med kokosmælk. Kom vand i en lille skål og rør majsstivelse og bouillon i. Hæld det i gryden, og lad nu saucen simre under låg i 7-8 minutter.
  • 3 Kom de frosne edamamebønner i gryden og lad simre nogle minutter, indtil de er gennemvarme. Smag saucen til med limesaft og fishsauce. Tag chilien op eller server til maden.
  • 4 Skær løg i tynde skiver og svits sprøde i olie på en pande. Server risen i skåle med kokossauce. Top med sprøde rødløg og server.TIP: Grillspyd med svinekød eller kylling er godt hertil. 
  • {{recipeDoneText}} Jasminris i spicy kokossauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier