Japanske skinkestrimler med marinerede peberfrugter og nudler

Sådan gør du

  • 1 Stil peberfrugterne skåret i kvarte under grillen i ovnen eller i en varm ovn på 275 grader i ca. 10 minutter til skindet bliver næsten sort og kan pilles af
  • 2 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 3 Skær dem i 1 cm tykke strimler på tværs og drys med salt og peber.
  • 4 Fjern midterstængler på hvert blad af savoykålen.
  • 5 Skær bladene ud i mindre stykker.
  • 6 Fjern kerner og mellemvægge på chilien.
  • 7 Skær den i små tynde strimler.
  • 8 Skær peberfrugterne uden skind i tynde strimler.
  • 9 Hæld Teriyakisauce på strimlerne og drys med sesamfrø.
  • 10 Kom olien på en pande og varm den op ved kraftig varme.
  • 11 Brun kødet på alle sider, 2 minutter i alt.
  • 12 Tilsæt kålen, chilien og bouillonen og lad det simre uden låg i ca. 4 minutter.
  • 13 Smag til med Teriyakisauce og salt.
  • {{recipeDoneText}} Japanske skinkestrimler med marinerede peberfrugter og nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier