Japansk svine-sauté med ingefær

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Riv ingefær og rør marinaden sammen. Kog risene.
  • 3 Snit grøntsagerne fint.
  • 4 Skær bambusskuddene i strimler.
  • 5 Varm halvdelen af olien i en stegegryde eller wok. Læg halvdelen af kødet på.
  • 6 Lad det blive brunt inden det vendes.
  • 7 Steg kødet på alle sider i alt 1-1½ minut.
  • 8 Tag kødet op på en tallerken.
  • 9 Steg den anden portion kød på samme måde.
  • 10 Svits porrer og selleri ved god varme i ca. 2 minutter under konstant omrøring.
  • 11 Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
  • 12 Læg kødet i gryden og hæld marinaden over.
  • 13 Lad retten koge igennem og smag til.
  • {{recipeDoneText}} Japansk svine-sauté med ingefær

Opskriften er udviklet af