Japansk marineret og dybstegt kylling

Japansk marineret og dybstegt kylling

”Retten kaldes Kara-age (kah-rah-ah-ge), som er en japansk teknisk til at friturestege kød og fisk. Der findes et hav af opskrifter, fordi alle familier har deres egen version. Min egen meget enkle opskrift involverer panering, og så burger jeg æg som frituredej. Jeg bruger kyllingelår, fordi min mand foretrækker det, men du kan også bruge kyllingebryst."

– Hiroko Liston, Japan (opskrifforfatter)

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kylling i mundrette stykker.  
  • 2 Bland salt, sake, ingefærsaft, mirin og sojasauce i en stor skål.  
  • 3 Kom kylling i skålen og bland godt rundt, så marinaden dækker, og lad det stå og trække en halv time.  
  • 4 Fjern overskydende marinade og tilsæt derefter æg, hvedemel og kartoffelmel og bland godt.
  • 5 Opvarm olien til 170 grader og frituresteg kyllingestykkerne.
  • {{recipeDoneText}} Japansk marineret og dybstegt kylling

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier