Grønne bønner med soja og hjemmelavet sesampasta

Grønne bønner med soja og hjemmelavet sesampasta

"Dette er en af de mest populære ‘Ae-mono’, som er en form for japansk salat og min yndlingsvegetarret. Saucen i denne ret hedder ’Goma-ae’."

- Hiroko Liston, Japan (opskriftforfatter)

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kværn de ristede sesamfrø, tilsæt sukker og sojasauce og bland det godt.  
  • 2 Skær bønner eller andre grøntsager i mundrette bidder, kog dem til de er møre og tag dem derefter op af vandet. Hvis du bruger shiitake- eller shimejisvampe, skal de ristes hurtigt på panden ved høj varme.  
  • 3 Bland grøntsager og sauce godt.
  • {{recipeDoneText}} Grønne bønner med soja og hjemmelavet sesampasta

Tip

Tip: Grønne bønner kan erstattes med andre grøntsager som spinat, gulerod, svampe, asparges, broccoli osv.

Opskriften er udviklet af